Sobre nosaltres:

Grup informàtic i de Serveis és una empresa ubicada a les terres de l’Ebre, que des de l’any 1987 és dedica a oferir serveis i productes informàtics a empreses i particulars.

Amb més de trenta quatre anys d’experiència, GIS esta formada per tècnics especialitzats en tots els seus departaments, els quals s’encarregaran d’oferir els seus coneixements i experiència , amb una atenció integral i personalitzada per fer el treball més ràpid i eficaç amb la fi d’intentar satisfer les necessitats dels nostres clients .

 Entre aquests serveis estan la creació i venda d’aplicacions estàndard i a mida, la venda i instal·lació d’equips informàtics, configuració i manteniment de xarxes locals, la formació als usuaris en eines d’informàtica i la reparació dels equips en cas de mal funcionament o avaries.  

La nostra tasca:

A Grup Informàtic i de Serveis busquem cobrir les principals necessitats informàtiques del territori així com una millora constant, tant en la realització dels nostres serveis com en l’oferta de productes. Ens centrem en la satisfacció dels clients, a través de transparència, gestions ràpides i bon treball.

 El més important per nosaltres és donar la millor qualitat i servei al client en la màxima rapidesa possible.

La nostra filosofia és tindre un tracte proper, familiar i personalitzat per cada client. Busquem la satisfacció dels clients i adaptem els nostres productes o serveis a les necessitats dels quals.

 

     

    El nostre equip

    Jordi Roig